Oops...
Slider with alias the7 clothing slider not found.

DESPRE NOI

O societate producătoare de ambalaje din carton cu capital 100% românesc. Specializată pe latura GASTRO, Urspack produce aproape tot ceea ce este nevoie în materie de ambalaje pentru restaurante, fast-food-uri, catering, cofetării și patiserii.

Fiind o societate producătoare, Urspack nu importă ambalaje spre a le revinde, ci le produce în Romania, la Suceava, dispunând de tehnologie de ultimă oră în domeniul ambalajelor.

Urspack este un partener de afaceri foarte flexibil în ceea ce privește nevoile clienților, astfel dacă un client caută un produs care nu se găsește pe lista noastră de oferte, suntem dispuși să investim în echipamentul necesar pentru a produce respectivul produs. Construim împreună cu clientul produsul pe care acesta si-l dorește, echipa noastră de graficieni fiind pregătiți pentru orice fel de provocare în domeniul personalizării ambalajelor.

De asemenea suntem gata să facem eforturi suplimentare pentru a acoperi nevoile și cererea clienților, nu este niciodată tarziu să ne contactați scriindu-ne la orice oră din zi sau noapte, cineva va fi totdeauna gata să vă răspundă.

Acordandu-ne încrederea unei colaborări va face să aveti liniște în ce privește ambalajul perfect pentru produsul dumneavoastră.

PRIETENOȘI CU MEDIUL

Urspack pune un accent deosebit pe produsele prietenoase cu mediul înconjurător; de aceea folosește doar carton și hârtie biodegradabilă, dispunând de certificările instituțiilor abilitate pe acest segment.

Înțelegem deplin necesitatea efortului comun producător – consumator în ceea ce privește protecția mediului înconjurător. Astfel discuțiile premergătoare unui contract cu un

potențial client fac și obiectul găsirii soluției cele mai prietenoase cu natura.

De ce să facem eforturi pentru a impacta cât mai puțin mediul ? În primul rând pentru viitor, pentru viitorul generațiilor viitoare,a copiilor și nepoților noștri. Apoi pentru că statistic vorbind plasticul și ambalajele din plastic sufocă la propriu planeta noastră. Nu știu dacă ai aflat de o insulă imensă formată in oceanul Pacific doar din ambalaje din plastic. Aceasta are o dimensiune de 6 x dimensiunea României și face enorm de mult rau, este o sursă majoră de poluare în lanțul trofic al viețuitoarelor din oceanul Pacific, practic distruge tot ce înseamnă viață în jurul ei.

Pentru aceste lucruri și altele cel putin la fel de grave dorim să ajutăm, atât cât putem, la nivelul la care deocamdată suntem, să punem umărul la a înlătura folosirea ambalajelor din plastic.

Facem eforturi mari în a moderniza în permanență producția, în găsi mereu pentru clienții noștri variante nepoluante pentru ambalajele de care au nevoie, este o luptă continuă la care trebuie să luăm cu toții parte.

PRIETENOȘI CU NATURA

DAR

ȘI CU SOCIETATEA

Urspack a înțeles nevoia implicării în a ajuta societatea civilă în care își desfașoară activitatea. Ca și companie care deține o linie de producție modernă de ambalaje ecologice Urspack a decis în anul 2016 să angajeze muncitori necalificati pe care să îi califice la locul de muncă. Mai mult decat atat sa decis ca fabrica Urspack să angajeze in mod special oameni care se eliberează din penitenciarele din Romania, oferindu-le acestora atat de dorita șansă de reintegrare în societate. Statistic vorbind multi dintre detinutii care se elibereaza zilnic in Romania recidivează în primele sapatamani după eliberare ajungand din nou în pușcărie, tocmai din cauza lipsei unui loc de muncă si a unui suport financiar si emotional.

“Am decis să ne implicăm în această zonă, în angajarea foștilor deținuți tocmai pentru a putea fi un model pentru alte companii,  oamenii care ies din puscării au nevoie de o a doua șansă, prin șansa pe care companiile care ii angajează le-o oferă acestor oameni li se schimbă viata in bine. Ajutandu-I pe ei Urspack ajută practic societatea, un fost detinut intodus cu success in campul muncii inseamna un infractor mai putin și implicit o victimă mai puțin.” Manager Urspack – Vasile Avram Ursaciuc

ECHIPA URSPACK

Gheorghe Ignat

Manager

Puiu

Manager