• Login / Register Register
  • Cart
   0

Cutii personalizate

O cutie personalizată este o emitere unică sau multiplă a articolelor de ambalaj, fabricate (și proiectate, opțional) în mod specific pentru fiecare client individual.
Proiectarea, mărimea, tipul și grosimea cartonului pot fi personalizate în funcție de necesitățile dvs. individuale.
Modele grafice personalizate pot fi aplicate și în orice cutie personalizată pentru a vă ajuta să vă faceți un aspect deosebit. Contactați-ne pentru mai multe informații despre cutiile personalizate și pentru a începe proiectarea cutiei dvs. personalizate.

Servicii de co-ambalare

Serviciile de co-ambalare reprezintă o serie de servicii secundare suplimentare, de obicei oferite
la fel ca și serviciile noastre principale de fabricare și design a cutiei de ambalaj.

Lista cuprinde:

 • Înfoliere
 • Ceruire
 • Imprimare

Ambalaje băuturi

Când vine vorba de proiectare, branding și fabricarea ambalajelor pentru comestibile sau băuturi, înțelegem ce este în joc.
Nevoia de identitate a brandului, marketingul inovator și promoțiile sezoniere imaginative – includem pe toți acești factori în ceea ce ne-am propus la sfârșitul zilei.
Cu o vastă experiență în imprimare, ambalare și promoții, ne putem adapta rapid la nevoile clienților și ne asigurăm că ambalajul va respecta toate reglementările din domeniul sănătății!

Design ambalaje

Vorbind din experiența noastră, designul ambalajului poate face diferența între un bestseller și un flop. Experții noștri în designul ambalajelor dau produsului dvs. cea mai bună șansă în orice mediu de vânzare, astfel încât să poată câștiga!
Fiecare designer de ambalaje pe care îl avem în echipa noastră se concentrează pe asigurarea faptului că produsul dvs. are această marcă vizuală față de concurenții dvs. Cu experiență pe o gamă largă de piețe și materiale, suntem foarte experimentați în acest domeniu specializat de design.
Cunoștințele noastre practice profunde de merchandising, branding și multe altele – înseamnă că ceea ce veți obține la sfârșitul procesului nostru de creație va fi pregătit pentru comercianți!

Branding ambalaje

Creați un design unic, atrăgător de ambalaje și un sistem de vânzare / merchandising pentru marca dvs.! Lucrăm în toate sectoarele și pe parcursul întregii călătorii respectăm alegerea și loialitatea. Folosind înțelegerea profundă a obiceiurilor, nevoilor și dorințelor cumpărătorilor, conducem conștiința, angajamentul și alegerea.

În prezent, oferim următoarele servicii:

 • Logo-ul și crearea identității vizuale
 • Semnătură de marcă
 • Arhitectura de marcă
 • Standarde de identitate grafică
 • Branding de ambalaje