1. Informații despre site

1.1. Portalul Web https://urspack.com  reprezinta un portal proprietate privata, numit pe parcursul acestor termeni și condiții https://urspack.com

1.2. Portalul Web https://urspack.com va putea fi accesat la nivel internațional, fără a fi permise discriminările de orice natura.

 1. Proprietatea Intelectuala

2.1 Conținutul și design-ul paginii web, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, constituie proprietate personală și sunt protejate prin legislația aflată în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

2.2 Anumite secțiuni din cadrul paginii web organizate de https://urspack.com conțin informații puse la dispoziție utilizatorilor paginii web printr-o licență gratuită, neexclusiva și nelimitată în timp și spațiu. Licența menționată anterior include și dreptul https://urspack.com de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul conținut către terte parti cu care are relații contractuale. Drepturile de autor asupra operelor încărcate de utilizatori raman la aceștia, https://urspack.com actionand doar ca un gazduitor gratuit al informațiilor respective.

2.3. Cu excepția conținutului specific prezentat la punctul 2.2, unde se aplica termenii licențelor respective, puteți utiliza conținutul https://urspack.com doar pentru folosinta dvs. personala, iar acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea https://urspack.com

 1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al https://urspack.com asupra conținutului;
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
 3. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației, dacă scopul acestei activități este unul comercial.

2.4. Este interzisă orice utilizare a conținutului https://urspack.com în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@urspack.com

2.5. în condițiile în care considerați ca un anumit conținut aflat pe siteul https://urspack.com incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat sa trimiteți un email la contact@urspack.com cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor https://urspack.com  sa actioneze în conformitate cu dispozițiile legale.

2.6 Utilizatorii paginii web înțeleg faptul ca sunt responsabili de orice conținut publicat de către ei pe platforma oferită de https://urspack.com , și ca sunt singurii care pot fi trași la răspundere de autoritățile competente pentru încălcarea oricărui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma https://urspack.com  sau orice alt tip conținut.

 1. Suspendarea accesului

https://urspack.com  poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul paginii web sau la o parte a acestui conținut.

 1. Schimbări ale paginii web

https://urspack.com  își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, https://urspack.com  își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

 1. Înregistrare, parole și responsabilități

5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilități din cadrul paginii web, necesita înregistrarea dvs. cu un nume de utilizator și o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. https://urspack.com  nu va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje prin poșta electronică sau telefon.

5.2. Din păcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. în consecință, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informația personală, https://urspack.com  nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informație trimisa către noi se va face pe propriul dvs. risc.

 1. Viața privată

6.1 Informații generale

https://urspack.com  respecta viața dvs. privată și datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi în momentul accesarii acestei pagini web. Aceste informații au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informație identificabilă personal este colectată de la dvs., cum și unde am putea folosi aceasta informație, cum înțelegem noi să protejăm informația colectată de la dvs., cine are acces la informația colectată de la dvs. și cum pot fi corectate în timp inadvertentele din informația preluată.

6.2. Cum protejăm informațiile colectate de la dvs.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. https://urspack.com  nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terte rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul aplicației este protejat de o parola.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. va garantăm ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse prin legislația aflată în vigoare.

6.4. Cine are acces la informațiile colectate de la dvs.

https://urspack.com  nu va dezvălui nici un fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii sai către terte parti fără a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor în aceasta privinta.

În același timp însă, https://urspack.com  poate dezvălui informații identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor https://urspack.com

În concluzie, atunci când accesați pagina web și sunteți rugat sa ne dezvaluiti informații despre dvs., veți dezvălui aceste informații doar site-ului  https://urspack.com , cu excepția cazului cand serviciul sau informația respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veți fi informat asupra acestui lucru. în ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informațiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. dacă nu doriți ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda în consecință prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Dacă alegeți  sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca furnizorii serviciului în parteneriat pot avea practici separate de confidențialitate și de colectare a datelor. https://urspack.com  nu are nici un fel de control și nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

6.5. Mesaje comerciale nesolicitate

https://urspack.com  se pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). https://urspack.com  va da posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru cu noutăți din site, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui însă confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectivă (double opt-in). De asemenea, veți avea posibilitatea sa va subscrieți în orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare e-mail trimis. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de https://urspack.com  va rugam sa trimiteți un email la contact@urspack.com și vom rezolva problema cat de curand posibil.

 1. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Anumite parti ale conținutului publicat pe https://urspack.com pot sa fie furnizate de terte persoane cu care https://urspack.com are relații contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conținutului paginii web pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terte persoane. https://urspack.com nu este responsabil în nici o masura asupra conținutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, https://urspack.com nu este responsabil de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 1. Conținutul furnizat de Autori Specialisti

Pentru completarea demersului de informare și sprijinire a comunității, https://urspack.com poate găzdui conținut de specialitate, publicat sub formă de articole, ghiduri sau tutoriale, în secțiunea ”Cum să” precum și în celelalte secțiuni de specialitate ale paginii web.

 1. Aprobarea comentariilor

https://urspack.com își rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fără posibilitatea ulterioară a utilizatorilor de a le reactiva) acele informații sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor și condițiilor de utilizare, care sunt în afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, în mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru conținutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicări sau informații prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispoziție de https://urspack.com este supusa prezentelor Termeni și condiții și informațiile pot sa nu apară pe platforma https://urspack.com, dacă acestea nu sunt aprobate.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire către utilizatorii sau membrii paginii web nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informații confidențiale, mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita functionalitatea paginii web, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca și orice mesaje care conțin texte ilegale, imorale, injurioase, amenințătoare, abuzive, indecente, care incalca în orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un terț.

 1. Modificarea prezentelor Termeni și condiții

https://urspack.com își rezerva dreptul sa schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci cand acești termeni se vor modifica, https://urspack.com va va putea notifica prin intermediul e-mail-ului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al https://urspack.com și prin publicarea în prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul în site, în contul dvs. de utilizator și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

 1. Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea României în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare prin înțelegerea dintre parti, în cazul în care părțile nu se pot înțelege, competenta va reveni instanțelor Românești. ​