Ne-am întâlnit la sfârșit de 2021 cu unii dintre cei mai buni sportivi ai CSM Suceava – Lupte, cu bucuria de a-i felicita pentru rezultatele mărețe obținute în ultimii ani. 19 luptători, băieți și fete, au fost răsplătiți de UrsPack cu premii în bani, cărți motivaționale și spirituale și diplome care să le amintească, mereu, că suntem mândri de ei!

“Anul acesta a fost un an cu rezultate excepționale la seniori, juniori, tineret și copii, unde luptătorii au obținut foarte multe medalii.”, a declarat Valerică Gherasim, Antrenor Lupte Greco-Romane.

De asemenea, Gheorghe Ignat, cofondatorul UrsPack și fost campion la lupte Greco-romane, a spus:
“Sportul pe care voi îl practicați este sportul care m-a format ca om și, chiar dacă eu am ales să nu continui, vă încurajez pe voi să o faceți. (…) La fel ca și acum, și în urmă cu 20 de ani, sportul întâmpina aceleași probleme de ordin financiar, iar eu la 18 ani nu am mai avut răbdare până urma să fiu remunerat. Astăzi regret, iar sfatul meu este să strângeți din dinți în astfel de momente și să mai faceți un pas, pentru că după rezultatele de campionat național, vor veni și rezultatele financiare.”.

Toți tinerii și copiii pe care i-am cunoscut sunt minunați, modești și muncesc foarte mult pentru visul de a deveni campioni.
“Generația mea vă datorează ceva, dragi copii care ați ales să practicați sportul în detrimentul altor activități care sunt în trend astăzi. Cu puținul pe care îl avem aici în plicuri, vrem să răsplătim munca pe care voi o depuneți, cu transpirație și mult efort fizic.”, a adăugat Vasile-Avram Ursaciuc, cofondator UrsPack.

Este important să-i încurajăm prin susținere și vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre, oricând simțiți că acești tineri cu rezultate merită atenția voastră.
Scopul nostru este de a fi alături de ei și de acum înainte, cu o susținere permanentă.

“Vreau să ajung sus, să iau locul I Internațional în viitorul apropiat. La rezultatul obținut a contribuit munca și ambiția.”, a mai declarat unul dintre premianți.

Felicitări lor, familiilor care-i susțin și antrenorilor care-i îndrumă! Tot mai sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Posteaza comentariul